lørdag 13. november 2010

London, part two






Dag 2. Mandag


Hva skjer med ekstrem-snorking? Vi fikk omtrent ikke sove før fyren dro i ca 7-tia. Og så.. bliss! Klokka er 14.30, og vi sitter og spiser frokost på trafalgar .(mange skumle duer) Vi spiste på et "trendy" sted kalt EAT. Greie priser - god sandwich! Og frokosten ut mot en trafikkert vei ca kl 11 er ikke å forakte. Vi fikk skaffet oss info på turist-infoen før vi fortsatte ferden. National Gallery! Vi kom oss til ca 1750- før beina tok knekken foreløpig. Vi har bestilt tur på London Eye! Kunstverk: Rubens, Botticelli, Vermeer, Rembrandt, William Turner, Lorraine, mer senere! bl.annet Van Gogh! Vi tullet litt rundt før vi lokaliserte et stort klokketårn i det fjerne - Big Ben! Houses of parliament var litt pakka inn, men flott fordet. Nygotisk, oh yeah!
Så... London Eye! Ufattelig høyt, men du merka det ikke på en veldig ekkel måte... Liverpool st. til Oxford Circus - nå fikk vi se poshe-gata! Pause på hostellet etter anskaffelse av smertestillende for såre ben ;). Soove godt. SÅ var det ut for å spise sushi fra samlebånd: Artigartig! Fikk sett mer av byen. blant annet Leicester Square.

(Nærmest direkte avskrevet fra notatboken min, dårlig skriving og ekstremt overdriving med utropstegn skylder jeg på en ekstremt sliten London-Kjerstin ;) )





Omnom ^^

Ingen kommentarer: